Bedrijfsprocessen digitaliseren

Digitaliseren van bedrijfsprocessen

Is jouw bedrijf klaar voor de komende tien jaar? Of merk je dat het een uitdaging is geworden om kwaliteit te bieden nu de werkdruk is toegenomen? Je kunt jouw bedrijfsprocessen nog efficiënter laten verlopen door deze te digitaliseren. 

 

Wij ontwikkelen slimme software die waarde toevoegt aan je bedrijfsvoering. Ben jij benieuwd wat het digitaliseren van bedrijfsprocessen jou kan opleveren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op

 

Voorbeeld programma digitalisering bedrijfsprocessen

Voorbeelden van digitalisering bedrijfsprocessen

Digitalisering kan op veel manieren en is daarom een groot begrip. Het gaat niet alleen om de overstap van papieren documenten naar een digitale omgeving. Bij digitalisering gaat het namelijk ook om het optimaliseren van processen, waarbij alles slimmer wordt ingericht. Hierdoor wordt het aantal handmatige handelingen en stappen teruggedrongen. Bijna alle processen binnen een bedrijf kunnen worden gedigitaliseerd: bijvoorbeeld in het recruitment-, inkoop- en productieproces. 

Waarom bedrijfsprocessen digitaliseren?

ICT speelt een belangrijke rol als je jouw organisatie futureproof wilt maken. Maar je vraagt je misschien af: waarom bedrijfsprocessen digitaliseren? 

 

Dit is een greep uit de argumenten om te kiezen voor digitalisering en automatisering:

 

Medewerker die digitaal werkt aan bedrijfsprocessen

Hoe werkt digitalisering van bedrijfsprocessen?

Om jouw bedrijfsprocessen te kunnen digitaliseren moet er een aantal stappen worden gevolgd.

Stap 1: Huidige processen in kaart brengen

Stap 2: Bedrijfsprocessen analyseren, om erachter te komen waar technologie kan ondersteunen en waar de meeste winst te behalen valt

Stap 3: Uitwerken van workflows

Stap 4: Wensen verwerken in een visueel ontwerp, prototype 

Stap 5: Proces van softwareontwikkeling, waarin de digitalisering van de processen plaatsvindt

Wil je ook efficiënter werken?

Deel je digitalisering vraagstuk met ons en we helpen je met de weg naar digitalisering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op