Case: Bouwkeus

Hoe buig je de administratieve rompslomp van het kiezen van meer- en minderwerk van woningen om naar een digitale beleving?

In opdracht van Veris Bouwmaterialengroep B.V. hebben wij bouwkeus.nl gerealiseerd. Een bijzonder goede samenwerking met als resultaat een gebruiksvriendelijk applicatie die kopers en projectontwikkelaars van nieuwbouwwoningen veel tijd bespaart en een digitale beleving bezorgt.

Doordacht en vernuftig

Bouwkeus gaat mee in het enthousiasme van kopers en optanten. Geen mappen met papier, maar een uitnodiging per e-mail. Het nieuwe huis komt al voor de bouw tot leven. Alles is mogelijk, van het kiezen van het toilet en badkamer tot de uitbouw en binnendeuren.

Achter de schermen worden alle gemaakte keuzes verzameld en door middel van slimme exports aangeboden aan de projectontwikkelaar. Van wandcloset tot het laatste schroefje voor montage.

Bouwkeus is een online keuzetool voor een breed pakket aan meerwerkopties. Bouwkeus wordt offline ondersteund door de showrooms van o.a. Bouwcenter. Een echte clicks & bricks oplossing hiermee krijgt de koper de optimale vrijheid om online of persoonlijk geholpen zijn keuzes te maken. Ook het kiezen van casco behoort tot de mogelijkheden.

Met Bouwkeus willen wij zoveel mogelijk meerwerkkeuzes aanbieden. Een koper kan in een vroeg stadium zicht krijgen op de mogelijkheden die u als aannemer biedt. Daarbij heeft men direct zicht op het financiële gevolgen van gemaakte keuzes.

De leukste manier om minder werk van het meerwerk te maken! bouwkeus-logo

Kopers en optanten

Projectontwikkelaars