Case: Vital2Work

Hoe kunnen we op een laagdrempelige manier video's, vragen en magazines aanbieden om ook online van meerwaarde te zijn voor bedrijven die vitaliteit van medewerkers steeds belangrijker vinden?

In opdracht van Vital2Work zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een online platform. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijk en educatief trainingsportal, waarin medewerkers op een effectieve manier online gecoacht worden naar meer vitaliteit en gezonde leefstijl.

Vital to work mobile mockup layer 1 Vital to work mobile mockup layer 2 Vital to work mobile mockup layer 3 Vital to work mobile mockup layer 4

Doeltreffend en motiverend

Dit online trainingsportal is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het online leren en coachen op het gebied van een gezonde leefstijl steeds belangrijker gaat worden. Medewerkers kunnen aan de hand van video’s, vragenlijsten, quizzen en magazines online aan de slag met hun gezondheid.

Aan de achterkant kan de HR zelf de dynamische vragenlijsten beheren. De HR krijgt tevens dashboard met anonieme statistieken van medewerkers, waardoor er inzichtelijk wordt gemaakt welke antwoorden op vragen zijn gegeven en hoe vitaal de medewerkers zijn.

Op basis van gamification worden medewerkers gemotiveerd om de trainingen af te ronden. Aan de hand van voortgangsbalkjes kunnen zij namelijk zien dat ze steeds iets verder komen in het percentage wat ze af moeten ronden.

klant logo, vital to work

Vital2Work coacht

Vital2Work coacht medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier naar een gezonde leefstijl. Met het online trainingsportal kunnen medewerkers zelf aan de slag met alle BRAVO leefstijlfactoren, zoals bewegen, voeding, roken, alcohol, slapen en stress.

Het online trainingsportal geeft de HR van organisaties inzicht in de vitaliteit van medewerkers. Daarnaast wordt er met dit platform bewustwording gecreëerd van vitaliteit onder medewerkers en het bevorderen hiervan.

smartphone mockup, meerdere pagina's