Lundo [Legacy - undo]
  1. Vernieuwende en eindeloze online software ter vervanging van (verouderde) Legacy-systemen. Deze software is gebruiksvriendelijk, overal toegankelijk, altijd up-to-date en beschikt over alle nodige intelligente functionaliteiten.

Over Lundo

Wij zijn Lundo: een digital agency dat technologie en design combineert in Software as a Service (SaaS). We ontwikkelen, leveren en onderhouden cloudbased softwareplatformen. Wij geloven in de eindeloze kracht van automatisering, digitalisering en de cloud. Ons team bestaat uit professionele programmeurs, designers en marketeers. 

De laatste keer overstappen

Onze missie is om bedrijven efficiënter te laten ondernemen en zorgeloos te laten groeien – nu én in de toekomst. Dit doen wij door bedrijfsprocessen te digitaliseren aan de hand van slimme, online bedrijfssoftware met de WOW-factor. Een combinatie van (technische) automatisering, grafische vormgeving en gebruiksgemak.

 

Wij willen een wereld creëren waarin bedrijven alles (eindeloos) online kunnen regelen en waarin onze slimme software wordt gebruikt door alle bedrijven.

Ontstaan

Lundo is ontstaan na een overname van online mediabureau Time2impress. Sinds 2007 leverden we met dit bedrijf diensten op het gebied van online media. De laatste jaren kwam de focus echter steeds meer te liggen bij het realiseren van bedrijfssoftware voor verschillende branches. 

 

Met de kennis en ervaring die we hiermee hebben opgedaan, zagen wij veel meer kansen op het gebied van cloudbased bedrijfssoftware. Wij zijn ervan overtuigd meer bedrijven te kunnen helpen om efficiënter te werken en te groeien – nu én in de toekomst. En dat is precies waar Lundo zich voor inzet. 

Lundo werkwijze

Bij Lundo werken we productief, efficiënt en zorgvuldig. Met onze kennis en passie ontwikkelen we de mooiste innovatieve softwareconcepten. 

 

Hoewel we streven naar een mooi eindresultaat, vinden we de reis ernaartoe minstens zo belangrijk. Onze focus ligt namelijk altijd op de gebruikerservaring en de technologische mogelijkheden. Lundo zet concepten neer, waarbij er in nauwe samenwerking met early adopters verder wordt gekeken dan alleen de klantvraag. Alle processen worden doorgelicht, waardoor er veel meer gedigitaliseerd kan worden dan de eindgebruiker denkt. We werken altijd oplossingsgericht, met slimme code en goede planningen. Zo laten we ons werk niet beïnvloeden door stress en tijdgebrek. 

 

Wij vinden informatiebeveiliging heel belangrijk. Daarom werken wij volgens de normen ISO 27001 en NEN 7510. Om informatiebeveiliging te borgen hebben we een Information Security Management System (ISMS) ontwikkeld. Hierin staat hoe wij omgaan met de waarborging van data van onszelf en onze klanten. 

 

Alles wat Lundo neerzet wordt ondersteund door een rijk pakket aan support. Dit kan in de vorm van video's, interactieve demo's of door ons te bellen, waar je zonder keuzemenu wordt geholpen. Het contact met onze klant is altijd informeel en we zetten ons altijd in voor een duurzame relatie.