10 mei 2022

Maatwerk software

Wil je software laten maken die compleet aansluit bij jouw wensen? Dan is maatwerk software dé oplossing. Hierbij wordt gekeken naar de problemen waar jij tegenaan loopt, jouw wensen en doelstellingen. Wij denken mee over de technische mogelijkheden en vertalen dit naar een slimme en cloudbased software. De maatwerksoftware wordt gemaakt in de gewenste vorm; als platform, webapplicatie of Progressive Web App.

Bespreek de mogelijkheden

Laptop met maatwerksoftware

Software laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van softwareoplossingen. Een online trainingsportal, Point of Sale-systeem of zorgplatform: geen vraagstuk is ons te gek.

Software as a Service

Wij ontwikkelen en bieden Software as a Service (SaaS). Dit zijn softwareoplossingen in de cloud, die worden aangeboden als een dienst. Als bedrijf kun je hiervan gebruikmaken, zonder dat je zelf voor de aanschaf, ontwikkeling en het onderhoud hoeft te betalen. Je kunt het zien als een abonnement, waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Software maatwerk

Voor bedrijven die liever gaan voor een aangepaste software, die speciaal voor hen wordt ontwikkeld, bieden wij maatwerksoftware aan. Deze vorm van software kan de oplossing bieden wanneer standaard software niet voldoet aan jouw wensen. Op basis van de wensen, problemen en doelstellingen die het bedrijf heeft ontwikkelen wij een innovatief softwaresysteem.

Computer met software op maat

Voordelen van maatwerk software

Het grootste voordeel van maatwerksoftware is natuurlijk dat deze helemaal naar wens voor je wordt gemaakt. Er zijn daarnaast nog een aantal voordelen:

• Functionaliteiten zijn zelf te bepalen
  • Aanpassingen zijn vrijwel altijd mogelijk
  • De softwareoplossing is altijd en overal bereikbaar
  • De software wordt responsive gemaakt en is dus geschikt voor alle devices (desktop, tablet én mobiel)
  • Software is altijd gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik

Waarom kiezen voor Lundo?

Lundo staat voor Legacy-undo: weg met verouderde software-systemen. Wij ontwikkelen vernieuwende en eindeloze online software. Deze software is gebruiksvriendelijk, overal toegankelijk, altijd up-to-date en beschikt over alle nodige intelligente functionaliteiten.

We werken altijd nauw samen met onze klant en kijken verder dan alleen de klantvraag. We denken mee over wat er technisch allemaal mogelijk is om de beste software voor jouw bedrijf te kunnen ontwikkelen. Bovendien zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ons houden aan de AVG en op een juiste manier omgaan met de informatiebeveiliging van de software.

Neem contact op

Developer van softwarebedrijf Lundo

Onze werkwijze

Wij ontwikkelen software altijd volgens een vaste werkwijze.

1. Strategie

Het project begint altijd bij het opstellen van de strategie. We bespreken samen welke doelstellingen je hebt, wat de software moet kunnen en welke technische mogelijkheden er zijn.

2. Design

Als de strategie is bepaald en duidelijk is wat de software moet kunnen, gaan we van start met het design. Alle wensen voor de software worden verwerkt in een visueel ontwerp, prototype. Belangrijk hierbij is dat het wordt ingericht op basis van user experience (UI/UX design). Dit houdt in dat bij het ontwerpen de ervaring van de eindgebruiker centraal staat. Op die manier zorgen we voor een goede gebruikerservaring van de software.

3. Technologie

De volgende stap is de softwareontwikkeling. We werken via de Agile-methode. Dit houdt in dat het project wordt opgedeeld in kleine sprints. Per sprint wordt er dan een bepaalde functionaliteit ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten tot alles af is, maar dat je binnen enkele weken al een eerste versie hebt van de maatwerksoftware. Deze voorziet dan al in de basisbehoeften. Wanneer de software helemaal naar wens is, wordt deze opgeleverd en zetten we deze live.

Wil jij ook innovatieve software op maat?

Zoek jij een maatwerk softwareoplossing voor jouw bedrijf? Laten we dan eens een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan op kantoor, op locatie en uiteraard ook online.

Maak een afspraak

Device met maatwerksoftware

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is maatwerk software?

Maatwerk software is software die wordt ontwikkeld voor de opdrachtgever. Deze software voldoet aan de wensen van de klant. Hierdoor is er geen sprake van overbodige of beperkte functionaliteiten, zoals mogelijk het geval is bij standaardsoftware.

Werkt maatwerk software voor elk bedrijf?

Maatwerk software kan voor elk bedrijf in elke branche werken. Echter, dat geldt ook voor Software as a Service of standaard software. Kies daarom alleen voor maatwerksoftware wanneer andere software niet de functionaliteiten bevat die je voor jouw bedrijf nodig hebt of wanneer standaardsoftware niet naar wens is.

Cookies?

Bij het gebruiken van deze website kan Lundo informatie verzamelen door middel van cookies. Deze informatie kan over jou gaan, jouw voorkeuren of jouw gebruikte device. Geef jouw voorkeur voor cookies aan.