SaaS company

SaaS company betekenis

Een SaaS company is een bedrijf dat Software-as-a-Service (SaaS) ontwikkelt. Dit is software die als applicatie online via de cloud wordt aangeboden. Bedrijven kunnen de software gebruiken door een abonnement af te sluiten met de SaaS company. Je kunt het dus zien als het huren van de toepassing. Lees hier meer over de betekenis van SaaS

 

Neem contact op  Lees meer over Lundo

Voorbeelden van SaaS-applicaties 

 

Laptop met SaaS-applicatie

Voordelen van SaaS bedrijven

Aangezien SaaS bedrijven investeren in SaaS applicaties, kun je ervan uitgaan dat deze platformen volledig doordacht ontwikkeld zijn. Dit biedt bedrijven de volgende voordelen:

 

Softwareontwikkeling uitbesteden

Als bedrijf kun je ervoor kiezen om een softwaresysteem bij een SaaS company af te nemen. Door hiervoor te kiezen voorkom je hoge druk op de eigen IT-afdeling, betaal je alleen voor wat je gebruikt, heb je altijd een systeem die aan wet- en regelgeving voldoet, en hoef je zelf geen updates en back-ups uit te voeren. Door te kiezen voor bedrijfssoftware met de juiste functionaliteiten voor je bedrijf, kun je je dus volledig richten op de groei van het bedrijf.

 

Medewerker van SaaS company Lundo

SaaS company Lundo

Lundo is een bedrijf dat diverse SaaS-concepten ontwikkelt, levert en onderhoudt. Hierbij staat een combinatie van technologie, design en gebruiksgemak centraal. Door gebruik te maken van slimme automatiseringen, kunnen we de meest innovatieve platformen aanbieden. 

 

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in SaaS software, staan wij ook altijd open voor maatwerksoftware. Heb jij binnen jouw bedrijf een technisch vraagstuk of uniek concept? En wil je daar eens vrijblijvend over sparren? Wij zijn erg benieuwd! Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op