Softwarebedrijf

 

Bedrijven worden steeds afhankelijker van goede software. Een goede softwareoplossing kan het verschil maken in jouw onderneming. 

Wat je op deze pagina kunt verwachten:

 

Medewerkers van softwarebedrijf Lundo

Betekenis softwarebedrijf

Een softwarebedrijf is een bedrijf dat verschillende vormen van software ontwikkelt. Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat bedrijven een softwarebedrijf zijn. Hiermee wordt niet alleen bedoeld dat deze bedrijven zelf software ontwikkelen, maar ook dat bedrijven steeds meer worden bestuurd door software. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan IT en software. Bovendien wordt steeds vaker hardware vervangen door software. Maar zelf software ontwikkeling is zo eenvoudig nog niet. Er is veel kennis voor nodig van het technische aspect van softwareontwikkeling, maar ook van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Softwarebedrijven bieden hierin de uitkomst. 

 

Neem contact op  Lees meer over Lundo

Belang van software 

Een passende softwareoplossing kan het verschil maken in jouw onderneming. Software heeft niet langer meer de functie van digitale dossiermappen. Tegenwoordig zijn bedrijven steeds afhankelijker van softwaresystemen. Deze systemen zijn zelfs zo belangrijk dat de hele bedrijfsvoering ermee geregeld wordt. Denk hierbij aan administratieve taken, facturaties en klantcontact.

 

Code van een softwarebedrijf

Softwareontwikkeling uitbesteden

Hoewel er bedrijven zijn die ervoor kiezen zelf hun bedrijfssoftware te ontwikkelen, zijn er makkelijkere opties. Door de ontwikkeling van een softwaresysteem uit te besteden voorkom je onder andere een hoge druk op de eigen IT-afdeling. Daarnaast voorkom je dat kosten uit te hand lopen. 

 

Een ander groot voordeel van het inschakelen van een softwarebedrijf, is dat je echt tot een product kan komen die het beste uit je bedrijfsvoering haalt. Dat klinkt misschien een beetje warrig, maar stel je voor dat je als bedrijf een nieuwe bedrijfssoftware nodig hebt die voldoet aan alle wensen. Van te voren weet je zelf misschien niet wat er allemaal mogelijk is op technisch gebied, dus weet je ook niet wat jouw bedrijfssoftware beter kan maken. Wanneer je een softwarebedrijf om hulp vraagt, denken de developers mee met de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Hierdoor kun je erachter komen wat er technisch mogelijk is, wat zal resulteren in een betere en uitgebreidere software en een hogere klanttevredenheid.

 

Om de kosten van softwareontwikkeling te drukken is het kiezen voor Software as a Service (SaaS) een goede oplossing. SaaS wordt namelijk aangeboden via de cloud. Dit biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, zorgt de softwareleverancier voor onderhoud en gaat de software altijd mee met de tijd en wet- en regelgeving. Door te kiezen voor software met de juiste (uitgebreidere) functionaliteiten, kun je je als werkgever richten op de groei van jouw bedrijf.

 

Developer van softwarebedrijf Lundo die werkt aan Software as a Service

Softwarebedrijf Lundo

Softwarebedrijf Lundo is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van innovatieve SaaS-platformen. In deze online platformen worden technologie, design en gebruiksgemak met elkaar gecombineerd. Wij geloven in de eindeloze kracht van automatisering, digitalisering en de cloud. De softwareplatformen die wij maken zijn dan ook altijd voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waaronder slimme API’s. 

 

Naast onze SaaS-platformen staan wij altijd open voor maatwerkoplossingen. Heb jij binnen jouw bedrijf of branche een uniek concept of technisch vraagstuk? En vind je het interessant om hier eens vrijblijvend over te sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op