Software laten ontwikkelen

 

Wil jij software laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? En ga je voor een softwarepakket, kies je liever voor maatwerk software of ben je er nog niet over uit? De keuze is vrij eenvoudig: kies voor maatwerk software als de standaard software niet de functionaliteiten biedt om jouw probleem op te lossen. 

 

Wij digitaliseren bedrijfsprocessen als software-as-a-service, maar ontwikkelen ook maatwerk softwareoplossingen.

 

Neem contact op 

 

Software laten ontwikkelen door Lundo

Software-as-a-Service

Onder Software-as-a-Service (SaaS) vallen softwareoplossingen die worden aangeboden als een dienst. Je kan deze software gebruiken in de cloud, via een internetverbinding en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Je hoeft hierbij dus niet zelf de software aan te schaffen, te installeren en te onderhouden. Je kunt het zien als het huren van de softwaretoepassing, waarbij je enkel een abonnement met ons afsluit. 

 

Benieuwd naar onze SaaS? Neem contact met ons op!

Maatwerk software

Wil je toch liever software die helemaal aansluit bij jouw wensen? Wij ontwikkelen ook maatwerk software: bedrijfssoftware op maat. Uitgangspunt hierbij zijn jouw wensen, doelstellingen of problemen. De software wordt ontwikkeld in de gewenste vorm; als platform, webapplicatie of Progressive Web App

 

Ga naar onze cases om een beeld te krijgen van een aantal maatwerk oplossingen voor klanten. 

 

Software ontwikkelen die werkt in de cloud

Software ontwikkelen

Wij ontwikkelen software altijd volgens een vaste werkwijze. 

1. Strategie

Wil jij software laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan starten we altijd met het opstellen van een strategie. Hierin bespreken we onder andere de doelstellingen, wat de software moet kunnen en welke automatiseringen er mogelijk zijn.

2. Design

Vervolgens gaan we aan de slag met design. In deze stap vertalen we de wensen voor de software in een visueel ontwerp, die niet alleen aansluit bij de huisstijl, maar ook helemaal wordt ingericht op basis van user experience (UI/UX design). Het prototype wordt helemaal naar wens ontwikkeld, waarna onze developers het tot een werkend geheel maken.  

3. Technologie

Bij het proces van softwaredevelopment werken wij via de Agile-methode. Het project wordt in kleine sprints opgedeeld, waarbij er steeds een bepaalde functionaliteit wordt gerealiseerd. We ontwikkelen software met de frameworks Laravel en Vue. Waar mogelijk maken we gebruik van slimme automatiseringen en API’s. Als de software helemaal naar wens is wordt deze live gezet. 

 

Developers van Lundo die software ontwikkelen

Kosten software laten ontwikkelen

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten ontwikkelen van software? Deze hangen af van de grootte van het project, de wensen en het aantal functionaliteiten. We factureren het aantal gewerkte uren tegen een uurtarief van 90 à 100 euro. Voorafgaand aan het project schatten we in hoeveel uur we per sprint nodig denken te hebben. Echter, je betaalt altijd voor de uren die daadwerkelijk zijn gemaakt, waardoor je dus nooit te veel betaalt.  

Software laten maken

Wij ontwikkelen graag de software die aansluit bij jouw wensen. Vind je het interessant om eens vrijblijvend te sparren over de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op